У кадрі - з оголеним чоловіком: Радник українського міністра оконфузився в прямому ефірі

Голий чоловік демонстрував свої принади під час прямого включення аж 10 секунд.

Ілюстрація: stolicaonego.ru

Радник українського міністра був на прямому включенні в ефірі одного з телеканалів, коли за його спиною з'явився оголений чоловік. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

За словами журналіста, включення було з готельного номера радника.

"Радник включив скайп, тримав перед собою телефон і розповідав про реформи. І тут за його спиною відчиняються двері, і з якогось приміщення в номері виходить голий чоловік, приводить себе в порядок і тупотить собі по номеру далі, так і не помітивши, що він потрапив у прямий ефір", - розповів Бутусов.

Як зазначив журналіст, радник не помітив, що відбувається за його спиною.

"Телеведуча, при включенні якої відбулося це дійство, холоднокровно говорить після ефіру: "Ну, діти і собачки у нас під час прямих включень з дому часто бувають, я вже звикла, але цей голий був у нас в ефірі цілих десять секунд, і як так можна, до чого вже дійшло?"- додав Бутусов.

Прізвище радника Бутусов не назвав.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...