У Харкові комунальник загинув від напору окропу

​У нещасного зафіксували опіки третього ступеню і травму живота.

Під час проведення ремонтних робіт 57-річний слюсарпотрапив під сильний напір гарячої води. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції. На вулиці Садовій працівники комунальних служб намагалися ліквідувати прорив труби, зазначають Патріоти України.

"57-річний чоловік знаходився у тепловій камері разом зі своїм напарником. Розраховуючи на те, що гаряча вода в трубі була перекрита, він почав проводити заходи щодо її ремонту. Однак вода виявилась не перекритою і знаходилась під тиском", - йдеться у повідомленні.

На місце трагедії прибула карета швидкої, однак робітник помер дорогою до лікарні.

"За даним фактом слідчим Київського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.
Джерело: ТСН.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...