У Херсоні чоловік з дружиною за власні кошти рятують десятки безхатченків від голоду (відео)

На скромній кухні у приватному будинку подружжя двічі на тиждень готує обід щонайменше на 30 осіб

Скрін відео

Волонтери у Херсоні готують гарячі обіди для безхатченків за власні кошти. Тим часом місцева влада навіть не обіцяє відкрити притулок. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Олена та Валентин Лапицькі годують безпритульних вже три роки. І все за власні кошти, хоча в родині троє дітей. На скромній кухні у приватному будинку двічі на тиждень готують обід щонайменше на 30 осіб.

Двічі на тиждень безхатьки сходяться до колишнього кінотеатру. Там вони отримують суп з кашею і навіть печиво до чаю. Волонтери допомагають безпритульним за єдиної умови – на алкоголь має бути табу.

Годувати безпритульних Лапицьким допомагають такі ж небайдужі. Втім, допомагати безхатченкам доводиться просто неба, адже приміщення під притулок влада не дає. Волонтери також ведуть облік безхатьків, адже у міській раді цього робити нікому. Відтак до чоловіка по допомогу часто звертається поліція.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...