У Хілларі Клінтон і Франсуа Олланда знайшлися спільні предки, - дослідження

​Як стверджує французький фахівець з генеалогії Жан-Луї Бокарно, екс-держсекретар також має далеку спорідненість з Селін Діон і Мадонною.

Франсуа Олланд і Хілларі Клінтон - родичі. Фото: ВВС.

Президент Франції Франсуа Олланд і кандидат на президентський пост в США Хілларі Клінтон перебувають у родинних стосунках, хоч і дуже далеких, стверджує відомий французький фахівець з генеалогії Жан-Луї Бокарно. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У своїй книзі "Словник політиків", що вийшла на минулому тижні, дослідник пише, що прабабуся Клінтон по материнській лінії була з Квебека, куди її предки кілька поколінь тому переїхали з невеликого селища Брувіллер, що в департаменті Мозель у Франції. Втім, предки Клінтон проживали і в інших регіонах на півночі Франції, в тому числі в Нормандії, Пікардії, долині Луари і навіть Парижі.

"Одна вельми далека генеалогічна гілка Клінтон перетинається з предками президента Франсуа Олланда", - стверджує Бокарно.

Примітно, продовжує він, що також Клінтон доводиться далекою родичкою Селін Діон і Мадонні.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...