У кого більше шансів розбагатіти - в одружених чи тих, хто не знайшов "другу половинку", - відповідь психолога (відео)

Сімейний стан людини впливає на її рівень достатку. Людина у шлюбі має більші шанси на багатство у майбутньому. Таку думку в ефірі ObozTV озвучила дитячий і сімейний психолог Катерина Гольцберг, повідомляють Патріоти України.

Вона додала, що це пов`язано з прагненнями людини працювати над собою і вкладатися у роботу чи стосунки. "Взагалі, економічно шлюб дійсно буває вигідний. Але ми говоримо про особисті якості людини, яка до чогось прагне - до освіти, до того, щоб отримати кращу роботу. Така людина старається завести стосунки, а для цього треба вкладатися, адже це велика праця. Той, хто у шлюбі, намагається отримати кращу роботу, є така кореляція", - сказала вона.

На безбідне існування впливає бажання та працьовитість людини, впевнена психолог. Вона зазначила, що це рівнозначно прагненню вступити у шлюб. "Люди які в принципі готові у щось вкладатися, безумовно завжди багатші тих, хто не хоче це робити. Це якісь духовні лінощі, тому люди бідні і не можуть прогресувати. Розвиток завжди супроводжується тим, що ми чогось хочемо, і в шлюб вступити теж хочемо", - пояснила Гольцберг.

Джерело: Обозреватель

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...