У кого більше шансів розбагатіти - в одружених чи тих, хто не знайшов "другу половинку", - відповідь психолога (відео)

Сімейний стан людини впливає на її рівень достатку. Людина у шлюбі має більші шанси на багатство у майбутньому. Таку думку в ефірі ObozTV озвучила дитячий і сімейний психолог Катерина Гольцберг, повідомляють Патріоти України.

Вона додала, що це пов`язано з прагненнями людини працювати над собою і вкладатися у роботу чи стосунки. "Взагалі, економічно шлюб дійсно буває вигідний. Але ми говоримо про особисті якості людини, яка до чогось прагне - до освіти, до того, щоб отримати кращу роботу. Така людина старається завести стосунки, а для цього треба вкладатися, адже це велика праця. Той, хто у шлюбі, намагається отримати кращу роботу, є така кореляція", - сказала вона.

На безбідне існування впливає бажання та працьовитість людини, впевнена психолог. Вона зазначила, що це рівнозначно прагненню вступити у шлюб. "Люди які в принципі готові у щось вкладатися, безумовно завжди багатші тих, хто не хоче це робити. Це якісь духовні лінощі, тому люди бідні і не можуть прогресувати. Розвиток завжди супроводжується тим, що ми чогось хочемо, і в шлюб вступити теж хочемо", - пояснила Гольцберг.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...