У Коломойського судитимуться з НАБУ

МАУ наполягає, що задача НАБУ - займатися очищенням влади та боротьбою із корупцією в країні, а не бути знаряддям в конкурентній боротьбі різних суб’єктів господарювання, що теж може свідчити про факт корупції.

Міжнародні авіалінії України. Фото: flyuia.comАвіакомпанія Міжнародні авіалінії України збирається подати на Національне антикорупційне бюро України до суду, таку заяву розміщено на офіційному сайті МАУ, повідомляють Патріоти України.

"З огляду на численні порушення, які були допущені детективами НАБУ, авіакомпанія МАУ, користуючись своїми законними правами, буде оскаржити дії НАБУ відповідно до чинного законодавства України", - йдеться в повідомленні.

У компанії переконані, що заходи, застосовані детективами НАБУ під час обшуку, є "неспівставними і неадекватними до мети", яка вказана в ухвалі суду, яка була підставою для проведення обшуку. Мова йдеться про той факт, що детективи Національного антикорупційного бюро під час обшуків в авіакомпанії МАУ знайшли документи у справі про зловживання службовим становищем чиновниками Державної авіаційної служби.

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...