У королівській родині назріває скандал? Меган Маркл відзначилася новою витівкою

На тлі чуток про важкий характер Меган Маркл і її конфлікт з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон від колишньої актриси йде ще одна її помічниця. Заяву про відставку подала Емі Пікерілл - особиста радниця і "права рука" вагітної герцогині, повідомляють Патріоти України.

У Кенсингтонському палаці 32-річна Пікерілл пропрацювала близько року. Причина, по якій Емі залишає свій пост, невідома. Вона пробуде на посаді до самих пологів дружини принца Гаррі і навіть встигне допомогти їй з дитиною.

В обов'язки Емі Пікерілл входила допомога з благодійними проектами дружини принца і складання списку її щоденних справ. Також помічниця вела всю кореспонденцію герцогині. Раніше жінка вже отримувала посаду при дворі, вона була організатором брифінгів та зустрічей принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Однак громадськість підозрювала Емі в незібраності, оскільки онук королеви Єлизавети II допускав на таких заходах багато помилок.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...