У кращих сталінських традиціях: У мережі розповіли, як "Моторола" розстрілював своїх підлеглих

Причиною вбивства став нібито випитий на бойових позиціях «ДНР» алкоголь.
Моторола жорстоко вбивав не тільки полонених українців. Фото: соцмережі.

У соцмережі оприлюднили інформацію про те, як ватажок батальйону «Спарта» "Моторола" віддав наказ знищити найманця і свого товариша по службі на прізвисько «Череп», передають Патріоти України.

Український блогер Necro Mancer опублікував скріншот сторінки російського найманця Романа Климова, який розповів подробиці вбивства бойовиків «Спарти», також, його товариш по службі зазначив, що бойовика «Черепа» вирішили суворо покарати, незважаючи на те, що у нього були діти і дружина.
Зазначається, що причиною вбивства став нібито випитий на бойових позиціях «ДНР» алкоголь. Свідки повідомили, що найманці угруповання Мотороли «Спарти» були справжніми бандитами, які прострілювали руки і ноги за будь-які провини. За їхніми словами, «Черепа» застрелили за наказом «Мотороли» свої ж бійці.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...