Перелякався: У Кременчуці жорстко провчили фаната "русского мира" (відео)

Активісти провчили фаната "русского мира" з Кременчука, який писав в інтернеті, як любить РФ. Про це йдеться на сторінці С14 в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Максима Іващенка "підловили" на вулиці міста і без насильства провели з ним виховну бесіду. Як з'ясувалося, "урок" Максим зрозумів і більше не пише в соціальних мережах про свою любов до Росії, живучи в Україні. Також він видалив свою сторінку в інтернеті.

Раніше Іващенко відзначився постами, де висловлював своє захоплення всім, що пов'язано з РФ. Він писав: "Моє серце завжди з Росією і її народом", "Де ми, там і Росія".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...