У Кремлі теж плачуть? Стало відомо, на кого бізнесмен Шамалов проміняв доньку Путіна Катерину Тихонову (фото)

Ходять навіть чутки, що мільярдер вже вмовив її повернутися до Москви з Лондона і найближчим часом має намір зробити світській левиці пропозицію "руки і серця".

Жанна Волкова. Фото: ЗМІ

Колишній чоловік дочки президента Росії Володимира Путіна Катерини Тихонової - Кирило Шамалов - тепер зустрічається з росіянкою Жанною Волковою, яка є колишньою дружиною екс-чиновника мерії Москви, повідомляють Патріоти України.

Гламурна дівчина не раз викладала в соцмережах спільні фотографії з таємничим кавалером, схожим на екс-зятя президента Путіна. Проте джерела, близькі до пари стверджують, що відносини між Шамаловим і Жанною розвиваються дуже стрімко. Зазначимо, раніше Волкова була одружена з Сергієм Волковим, який "займався в Будкомплексі столиці фінансовою політикою". Згодом сім'я переїхала жити в Монако і через кілька років подружжя розлучилося. Сергій повернувся в Москву, а Жанна зі своєю сестрою вирушили до Лондона.

Тим часом, Кирило Шамалов є сином співвласника банку "Росія" Миколи Шамалова, близького знайомого президента Росії. У 26 років зайняв пост віце-президента з адміністративної підтримки бізнесу нафтохімічного холдингу "Сибур". У березні 2016 року Шамалов-молодший потрапив до рейтингу найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes. Стан віце-президента нафтохімічної компанії "Сибур" оцінили в 1,3 мільярда доларів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...