У Криму заявили про затримання українця з пістолетом та боєприпасами

Ілюстрація: gorbolnitca.com

Прикордонники окупованого Криму заявляють, що знайшли в українця, який прямував з Києва до Саки, травматичний пістолет із боєприпасами до нього. Про це пише "Крыминформ" із посиланням на прес-службу кримського прикордонного управління ФСБ Росії, повідомляють Патріоти України.

У прес-службі стверджують, що в багатосторонньому автомобільному пункті пропуску "Армянськ" при проведенні огляду транспортного засобу марки Nissan, що належить громадянину України 1958 року народження співробітники прикордонного контролю виявили заборонений до провезення вантаж.

У ФСБ Росії повідомляють, що в одному з технологічних ящиків салону автомобіля контролер нібито виявив травматичний пістолет із магазином, спорядженим сімома патронами калібру 9 мм.

У ході попереднього опитування чоловік заявив про відсутність у нього заборонених до ввезення предметів. Додають, що у нього відсутні документи на пістолет і на його носіння.

Вилучені предмети направлено на експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання про притягнення українця до відповідальності.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...