У Києві актор Зеленського побив співмешканку і виставив у соцмережі фото

Олена Савченко підтвердила факт свого побиття, тож тепер відкрито кримінальну справу.

В'ячеслав Кошелєв. Фото: соцмережі.

У Києві актор серіалу "Свати-6" та столичного академічного театру на Липках В'ячеслав Кошелєв побив свою співмешканку і похвалився цим на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Постраждалою виявилась Олена Савченко, яка підтвердила факт свого побиття, тож тепер відкрито кримінальну справу. "І ось як я її прикрасив, нехай подякує, що не задушив подушкою, нехай тепер полежить в нейрохірургії, подумає", – написав актор під одним з фото з жінкою.

Ситуацією обурився народний депутат України Борислав Береза. Так, він закликав керівництво поліції зайнятися цією справою. У коментарях під дописом Берези нардеп Ольга Червакова написала, що вже зв'язалася з жінкою на фото. Водночас екс-омбудсмен Валерія Лутковська зазначила, що "без бажання жертви розібратися з кривдником буде важкувато".

Зазначимо, що згодом Кошелєв видалив усі фото і опублікував натомість інше повідомлення: "Всім привіт! Я розлучився з дружиною, вона мстить за розлучення. Нє*іг кидатися з ножем, коли психуєш!"

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...