У Києві на святі військового училища побачили прапор СРСР (фото)

Такі інциденти будуть продовжуватися до тих пір, поки винуватцям не почне загрожувати дійсно серйозне покарання?

Свято військового училища у Києві. Фото: соцмережі.

На урочистому заході з нагоди ювілею Київського вищого інженерного радіотехнічного училища ППО (КВІРТУ) 21 квітня було використано прапор з радянською символікою. Відповідне фото на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Сьогодні. Радянський прапор на ювілеї КВІРТУ (Київське військове інженерне радіотехнічне училище). Ну, що. Вітаємо ...", - зазначив він. На цей факт також звернув увагу журналіст Віталій Гайдукевич. Він зазначив, що такі інциденти будуть продовжуватися до тих пір, поки винні не будуть серйозно каратися.

"Нездібні", "На жаль не дивує ... частина співгромадян досі в рублях рахує... (", "Недоноски совкові", "Зачекайте, може вони його в багаття несуть", - також коментують фото в мережі.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...