У Києві накрили банду викрадачів людей, до якої входили правоохоронці (фото)

Наразі проходять обшуки.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

Працівники спецслужб затримали 9 членів організованої озброєної банди, до складу якої входили правоохоронці. Про це заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляють Патріоти України.

"Знешкоджено банду, у складі якої були діючі правоохоронці", - написав Матіос.

За його словами, СБУ, МВС і Нацполіція провели 60 обшуків в Києві і області і затримали 9 членів озброєної банди. Прокурор заявив, що члени угруповання займалися рекетом, вимаганням грошей і майна, серед білого дня викрадали людей і катували їх.

"До складу озброєного злочинного угруповання входили діючі співробітники органів внутрішніх справ, один адвокат", - додав він. Також на причетність до діяльності угруповання перевіряються співробітники служби безпеки у Київській області.

Матіос повідомив, що діяльність банди координували "кримінальні авторитети", яких розшукують за злочини проти учасників Революції Гідності.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...