У Києві під Адміністрацією Президента затримали націоналістів із труною (фотофакти)

У центрі Києва в суботу, 19 січня, члени кількох націоналістичних організацій провели мітинг на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні, які загинули в 2014 році.

Як уточнив учасник акції, блогер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook, метою зборів була вимога справедливого покарання для вбивць активістів під час Революції Гідності, зазначають Патріоти України.

"Провели акцію, присвячену п'ятим роковинам початку Вогнехрещя на Грушевського. Головним нашим завданням є покарання винних у вбивстві Юрія Вербицького, Сергія Нігояна, Михайла Жизневського, Романа Сеника і всієї Небесної Сотні", – пояснив Приходько.

У Києві затримали націоналістів із труною: що трапилося

В ході акції активісти намагалися принести під стіни Адміністрації Президента труну, що символізує досі нерозкриті вбивства, однак їм завадила поліція.

У Києві затримали націоналістів із труною: що трапилося

"Представники поліції оточили автомобіль, в якому перевозили труну, і відібрали її. Сутичок не було, але націоналісти вимагали повернути її", – пояснили очевидці.

У Києві затримали націоналістів із труною: що трапилося



Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...