У Києві пограбували відому телеведучу (фото)

У понеділок о 15:30 біля гімназії "Консул" на вулиці Круглоуніверситетській у Києві обікрали автівку телеведучої "5 каналу" Яніни Соколової. Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні о 15.30 біля гімназіі Консул на Круглоуніверситетській на мою машину напали невідомі. Протягом хвилини вони відкрили машину, обчистили її і втекли. На фото - місце, де це сталося.

Якщо раптом у проміжку 15.30-16.00 ви були у цьому районі блск перевірте відео реєстратор. Вкрадено багато відео матеріалу проектів Рандеву і КІНО з Яніною Соколовою. Будемо вдячні за будь-яку інформацію з реєстратора Вашої машини.

Важливо! Серед вкраденого мої документи. Знайти мене не складно. Панове крадії, у вас є паспорт і адреса прописки. Вона дійсна. Замки поміняли. Але на охороні ви можете залишити касети. Карма стане чистіше...", - написала Соколова.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...