Кримінальні розбірки? У Києві прострелили голову чоловікові в елітному авто (фото)

У Дніпровському районі Києва невідомий застрелив чоловіка. Про це інформує прес-служба столичної поліції 5 березня, повідомляють Патріоти України.

Загиблого з вогнепальним пораненням виявили в салоні "Мерседеса" на вулиці Флоренції.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, кінологи.

Зазначається, що київські правоохоронці близько 11:15 отримали повідомлення, що в автомобілі, припаркованому у дворі будинку, пролунав постріл, після чого з машини вибіг невідомий та втік у двори.

За викликом відразу прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи територіального управління поліції та столичного главку.

На місці події в салоні іномарки правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередньою інформацією, потерпілий – місцевий житель, 1960 року народження.

"Поліцейські працюють над встановленням та затриманням підозрюваного у вчиненні вбивства, опитують свідків та очевидців для встановлення всіх обставин та причин цього кримінального правопорушення", – йдеться в повідомленні.


У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...