У Києві сталася масова бійка за участю поліції та комунальників

Внаслідок сутичок працівники поліції затримали дві людини: журналіста та юриста організації "Рішучі Громадяни". Опісля на виклик місцевих жителів прибула ще й слідчо-оперативна група.

Фото: ЗМІ

Уночі проти 16 квітня у Києві на вулиці Милютенка під час демонтажу автостоянки, який здійснювали працівники комунального підприємства "Благоустрій", виникла масова бійка ще за участю поліції, овідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Так, сталося це, коли комунальники намагалися на місце завезти важку техніку. За інформацією журналістів, коли на територію парковки заїхав підйомний кран, він зачепив автомобіль BMW, який власник залишив на ніч та пішов спати. Відтак, на місце події відразу ж прибігли місцеві мешканці та активісти, а сторожі замкнулися всередині сторожки.

Працівники, які перебували на зміні, переконують, що перед приїздом першого патруля поліції їм відключили світло, а коли ж почалися активні дії, кабелі камер зовнішнього спостереження перерізали, скло розбили лопатами, а двері виламали ломом. До слова, у демонтажі брало участь близько 10 осіб "Благоустрій" та приблизно 20 осіб спецпідрозділу поліції та патрульних.


Участь у сутичках з одного боку брали поліцейські та комунальники, а з іншого – охорона та місцеві жителі

За словами чергової, цю стоянку встановили законно та є всі дозвільні документи. Жінка розповіла, що стоянку побудували в 1981 році. Також вона підкреслила, що це вже не перша спроба знести стоянку – зокрема, 21 квітня комунальники зрізали та вивезли огорожу, а 24 числа також приїжджали поліцейські з технікою та намагалися знести сторожку.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...