У Києві сталася стрілянина біля ТРЦ, є постраждалі (фото)

Зловмисника оголошено в розшук.

У понеділок, 18 листопада, на вулиці Сабурова у Деснянському районі Києва під час вживання алкоголю між двома компаніями чоловіків сталася бійка. У результаті один із них дістав зброю і почав стріляти у бік опонентів, повідомляють Патріоти України.

На місці події правоохоронці виявили трьох місцевих мешканців, 1987, 1992 та 1997 років народження. Із вогнепальними пораненнями їх госпіталізували.

Працівники поліції вилучили три стріляні гільзи від невстановленої зброї, попередньо - травматичної дії. Один із потерпілих після отримання першої допомоги залишив медичний заклад, ще двоє перебувають у стаціонарі в задовільному стані.

Ініціатора стрілянини, який поранив трьох осіб, оголошено в розшук. "Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Зусилля поліції спрямовані на затримання зловмисника. Проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи", - заявили згодом у поліції.


Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...