У Києві сталася стрілянина, є постраждалі (фотофакт)

Фото: ЗМІ

У столиці в результаті конфлікту 24-річний чоловік отримав два поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Подія сталася на вулиці Саксаганського у Голосіївському районі. "Під час конфлікту із 24-річним хлопцем зловмисник дістав пістолет та поранив опонента у плече та стегно", - йдеться в повідомленні.

Пістолет і набої вилучили та направили на експертне дослідження. Пораненого забрала "швидка". Його життю нічого не загрожує. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 7 років ув’язнення.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...