У Києві судять чоловіка, який побив безпритульного собаку

Подія сталася ще влітку 2018, і ось тепер слідчі Дніпровського управління поліції завершили досудове розслідування та передали справу до суду.
Слідчі Нацполіції Києва скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який побив безпритульного собаку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

Улітку минулого року до поліції звернувся киянин та розповів про побиття собаки. Поліція встановила, що чоловік зловив тварину на вулиці та посадив у багажник. Він кілька разів вдарив собаку по голові металевим предметом, а, проїхавши декілька метрів, викинув її та втік.

"Ми опитали свідків події та встановили особу правопорушника, якого згодом затримали. Ним виявився 41-річний киянин, раніше не судимий. Чоловік зізнався у скоєному. Свій вчинок він пояснив тим, що напередодні безпритульні собаки забігли на подвір’я, де мешкають його батьки, та напали на домашню птицю", – додав Андрій Пасічник.

41-річний чоловік зізнався в скоєму правоохоронцям. Такий вчинок він пояснив тим, що напередодні безпритульні собаки забігли на подвір'я його батьків та напали на домашню птицю. Тепер чоловіку загрожує арешт до 6 місяців або обмеження волі до 3 років.

У поліції зазначили, що небайдужі зібрали собаці кошти на операцію, а також знайшли їй родину.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...