Прямо в парку: У Києві чоловік кинув гранату людям під ноги (фото)

Вибухотехніки на місці події вилучили фрагменти гранати Ф1.

На місці події. Фото: ФБ

Учасник бойових дій на Донбасі, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час бійки кинув гранату в парку Кіото біля метро Лісова в Києві. Про це написав Владислав Антонов на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"П’яний АТОшник кинув людям під ноги гранату. Автопатруль Майдан спільно з Police 911 затримав нападника. Один із учасників бійки серйозно постраждав. Госпіталізований до лікарні, множинні осколкові поранення нижньої частини тіла. Постраждав і АТОшник: під час затримання пару раз упав обличчям в асфальт", - йдеться у повідомленні.

"Попередньо встановлено, що в парку відпочивала компанія молодих людей. Між ними і перехожим виник конфлікт, у результаті чого один із них кинув під ноги предмет, схожий на гранату. Від вибуху постраждав сам зловмисник - 34-річний житель Чернігівської області і 21-річний житель Броварів. Їх із осколковими пораненнями доставили до лікарні", - сказано в повідомленні Нацполіції.


"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...