У Києві залізничний потяг протаранив авто (відео 12+)

Водій Honda не вигадав нічого кращого, як зупинитись на рейках, щоб пошукати перепустку

У Святошинському районі Києва потяг, що перевозив щебінь, протаранив автомобіль марки Honda, що стояв на рейках. Аварія сталася близько 17:00 у п'ятницю, 4 січня. Жертв і постраждалих у результаті ДТП немає, зазначають Патріоти України.

Як заявляє водій, він під'їхав до шлагбауму біля житлового комплексу і зупинився на рейках, щоб знайти перепустку в житловий комплекс. За його словами, він відволікся і не чув наближення поїзда. Водночас водій зазначив, що ніяких звукових або світлових сигналів машиніст не подавав.

"Він не сліпив, у нього не працювали вогні! Вогні працюють зараз! А в той момент вогні не працювали, звукового сигналу він не подавав. Це охоронці почали кричати", - стверджує водій.У свою чергу, керівник машиніста цю інформацію спростовує."У нього було шість навантажених вагонів, він не міг вчасно зупинитися. Тому він не уникнув зіткнення. Але у нього все горіло, і він подавав попереджувальні сигнали", - заявив чоловік.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...