У Києві затримали працівників ДСО за пограбування журналіста (фото)

Злочинців спіймали під час реалізації колекції за 200 тисяч гривень.

Затримання крадіїв-охоронців. Фото: прес-центр Прокуратури

У Києві затримали двох працівників Державної служби охорони за крадіжку колекції монет з квартири головного редактора інтернет-видання. Про це повідомляє Прокуратура Києва у facebook, передають Патріоти України.

Зловмисників затримали 15 листопада під час реалізації колекції за 200 тисяч гривень. Досудове розслідування встановило, що у травні поточного року правоохоронці отримали виклик на пульт централізованого спостереження про спробу незаконного проникнення до житла журналіста.

"Під час обстеження його квартири працівники звернули увагу на колекцію монет. Домовившись між собою, правоохоронці викрали монети та у подальшому намагалися їх збути", - йдеться в повідомленні.

Поліцейським оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовими повноваженнями) КК України. Вирішується питання про звернення до суду з клопотанням про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посад.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...