У Києві затримали відомого російського телеведучого

Євген Примаков був довіреною особою кандидата в президенти Росії Володимира Путіна.

Євген Примаков. Фото: Обозреватель

У Києві затримали російського телеведучого Євгена Примакова, повідомляють Патріоти України.

За повідомленням в телеграм-каналі його колеги російської журналістки Катерини Винокуровой, його мають депортувати.

"Мені пишуть, в Києві затримали і будуть депортувати телеведучого Євгена Примакова. Він туди їхав на захід ОБСЄ, але на кордоні його визнали загрозою нацбезпеці України. Головне, щоб випустили, звичайно", - пише вона.

Про онука російського державного і політичного діяча Євгена Примакова відомо, що він на російському телебаченні з 2002 року. Спочатку працював на телеканалі ТВС військовим кореспондентом. Потім перейшов працювати на пропагандистський канал НТВ, співпрацював з "Першим каналом", "Росія-24".

20 березня 2017 року по президентській квоті затверджений членом Громадської палати Російської Федерації на 2017-2020 роки. У травні того ж року став радником голови Державної думи VII скликання В'ячеслава Володіна з міжнародних питань і гуманітарним проектам.

Очолює організацію "Російська гуманітарна місія".

У 2018 році був довіреною особою кандидата в президенти Росії Володимира Путіна.

Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...