В Китаї небіжчик "ожив" на своїх похоронах (відео)

75-річного старого вважали померлим і ледь не поховали заживо.

Китаєць "ожив" на власному похороні. Скріншот.

У Китаї мало не стався жахливий інцидент. У провінції Сичуань сім'я ледь не поховала заживо 75-річного пенсіонера, який здавався їм мертвим. Старий несподівано ожив на власному похороні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У старого зупинилося серце, пенсіонер "перестав дихати", а температура тіла "покійного" впала настільки, що у рідних чоловіка не залишилося сумнівів у його смерті. Літній китаєць був оголошений мертвим, і син разом з десятком родичів почав готуватися до похорону. Вони навіть встигли покласти "покійного" в труну, але, на щастя, до закопування труни не дійшло.

Справа в тому, що під час траурної церемонії віко домовини кілька разів з'їжджало, але родичі не відразу звернули увагу на "дивину" - вони просто його поправляли, посилаючись на брак в виробі.

В результаті кришку все-таки зняли і виявили знесиленого, але живого діда, який намагався повідомити, що він живий.

"Що відбувається? Ви що мене ховаєте?", - запитав чоловік у сина, оглянувши вінки, прикраси, плакати і присутніх родичів.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...