У Китаї під час пожежі в спа-салоні загинуло 18 осіб (фото, відео)

Поки залишається невідомим, скільки відвідувачів і співробітників перебували в салоні під час загоряння.

В пожежі згоріли 18 осіб. Фото: Твіттер.

В одному з спа-салонів на сході Китаю (провінція Чжецзян) напередодні стався страшний інцидент. Місцеві ЗМІ повідомили, що мінімум 18 людей загинули під час пожежі в будівлі, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Люди, які перебували в будівлі, намагалися врятуватися найрізноманітнішими способами, деякі від безвиході намагалися вберегтися від вогню, стрибаючи з вікон.

Повідомляється, що займання в будівлі, де знаходився спа-салон, сталося в суботу, 4 лютого. Будь-які подробиці про те, чому спа-салон охопило вогнем, в джерелах поки не наводяться: місцеві правоохоронці з'ясовують причини займання, а також встановлюють точну кількість поранених і загиблих.

На даний момент відомо, що в результаті пожежі заживо згоріли 18 китайців, двом людям вдалося вижити, відбувшись серйозними травмами і опіками.

Цілком ймовірно, що загоряння в будівлі стало наслідком несправності обладнання. Версії про навмисний підпал будинку зловмисниками в даний час від правоохоронців не звучать.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...