У Китаї видали книгу з українськими ілюстраціями (фото)

Також ця книга виходила у Франції, Іспанії, Південній Кореї, Латвії, Словенії.​

Китайське видання книги. Фото: "24 канал"

У китайському видавництві "Petrel Publishing House" шеститисячним тиражем вийшла книга Творчої майстерні "Аґрафка" "Зірки і макові зернята", що побачила світ у 2014 році у львівському "Видавництві Старого Лева". Це вже сьома мова, на яку було перекладене видання, повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Головна героїня книги "Зірки і макові зернята", маленька дівчинка на ім’я Дора, понад усе любить рахувати, а разом з нею рахують і читачі. Скільки горошинок на новій сукні Дори? Скільки макових зерняток? Скільки зірок на небі і чи можливо усе це порахувати? Завдяки книжці маленькі читачі дізнаються, що можливо все, якщо вчитися та йти до мети маленькими кроками, йдеться у повідомленні видавництва.

Робота Романа Романишин та Андрія Лесіва (Творча майстерня "Аґрафка") "Зірки і макові зернята" була перекладена англійською, а також виходила у таких країнах, як Франція, Іспанія, Південна Корея, Латвія, Словенія.


"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...