У Китаї випробували "автобус майбутнього" (відео)

В один автобус вміщуються до 300 пасажирів.

У Китаї презентували автобус-тунель. Фото: Luo Xiaoguang / AP / Scanpix / LETA.

У китайській провінції Хебей пройшли випробування "автобуса майбутнього" Transit Elevated Bus (TEB-1). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під Transit Elevated Bus можуть проїжджати автомобілі, в той час як сам автобус рухається по направляючих на дорозі. Передбачається, що новий вид транспорту допоможе розвантажити китайські дороги.

Дослідний зразок становить 22 метри в довжину і 7,8 метра в ширину. Висота - 4,8 метра. В один автобус вміщуються до 300 пасажирів.

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: Що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

четвер, 16 травень 2024, 16:56

В Україні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Нині українські військкомати готуються перейти до єдиної електронної бази – кожному чоловікові віком 18-60 років присвоять електронний код. ТСН.ua поясняє, навіщо цей код потрібен. VIN-код — це іден...

В Одесі люди в формі виволокли чоловіка з автобуса: У ТЦК заявили, що розбираються

четвер, 16 травень 2024, 16:50

У мережі з'явилося відео, як в Одесі люди у військовій формі силоміць виволокли чоловіка з автобуса. У ТЦК заявили, що з відеозапису неможливо встановити причину конфлікту і тому почали службову перевірку. Дослівно ТЦК: "Стосовно інциденту, який стався...