У китайського хлопчика - 31 палець

У малюка по дві долоні на кожній руці, відсутні великі пальці. Його мати також хвора полідактилією

У Китаї народився хлопчик з 31 пальцем. Фото: CNN.

У китайській провінції Хунань народився хлопчик з полідактилією – відхиленням, при якому пальців у людини пальців більше норми. У чотиримісячного Гонг Гонгу 15 пальців на руках і 16 на ногах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також у малюка по дві долоні на кожній руці, і відсутні великі пальці.

Полідактилія (багатопалість) зустрічається досить часто, при тому не тільки у людей, а і у кішок і собак. Зустрічається у одного з тисячи новонароджених.

Як правило, зайвий палець видаляється в дитинстві хірургічним шляхом.

Зараз батьки Гонгу намагаються зібрати потрібні 30 тис. доларів на операцію, через інтернет їм вдалося зібрати вже більше шести тисяч. Однак вони вирішили припинити збір коштів таким способом через неоднозначні отримані коментарі.

Лікарям доведеться видалити зайві пальці і створити великі пальці, без яких людина не здатна хапатися за предмети.

Мати дитини теж полідактильна, у неї по шість пальців на руках і ногах.

З такою аномалією народилися такі знаменитості, як Опра Уїнфрі і Холлі Беррі. А "рекорд" належить хлопчикові з Індії Акшату Саксену, у якого в загальній складності 34 пальців — по 7 пальців на руках і по 10 пальців на ногах.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...