У лапах окупанта: "Гібриди" на Донбасі почали відловлювати людей на вулицях

Аби змусити мирних мешканців воювати за "ЛНР" і "ДНР", бойовики відловлюють їх на вулицях і змушують "служити" силою. Так поповнюють нестачу кадрового складу, розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, повідомляють Патріоти України.

"Що стосується мобілізації на окупованих територіях Донбасу, вона у них проходить постійно в зв'язку з тим, що у них некомплект особового складу, і вони всіма методами намагаються змусити мирне населення воювати за фейкові республіки. Жителів відловлюють, є випадки, коли людина скоює злочин, їй пропонують підписати контракт із окупаційними військами і, замість суду та покарання, вона йде воювати.

Щодо заяв про пересування нашої техніки і озброєння, то у рамках запровадження воєнного стану у нас передбачена передислокація деяких підрозділів. Це все пов'язане з навчаннями резервістів. У наступ ніхто йти не збирається, у нас є Мінські домовленості, яких ми бездоганно дотримуємося, що не скажеш про бойовиків", - сказав офіцер.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...