"У людей, яких примушують стояти на морозі, не буває таких облич", - Волошина про тих, хто зібрався на Софійській площі

Псевдопатриоти бідкаються з приводу бюджетників, яких завезли на Софієвсьську площу імітувати народну підтримку Об‘єднавчого собору. Мовляв, від‘єднання церкви від Москви – то безумовно гуд, але ж не можна починати велику справу з брехні.

Про це на своїй сторінці у Facebook журналіст Лариса Волошина, передають Патріоти України.

"Подивилася пряму трансляцію з площі. Людей багато. Монахи, св‘ященники, чоловіки, вбрані в стрілецький одяг, жінки літні з очами світлими та зацікавленими. Так кого тут завезли? У людей, яких примушують стояти на морозі, не буває таких облич.

Тож виходить, що Московія та її вірні провокатори намагаються знецінити ту підтримку, яку українці надають ідеї створення власної церкви. Це не Україна починає з брехні. На боці України як раз правда, історія та воля народу. Це Московська імперія брехнею закінчує. Не вірте провокаторам.

Сьогодні ми є учасниками історичної події. Разом з нами зараз моляться всі покоління українських державників та борців за незалежність.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...