"У людей, яких примушують стояти на морозі, не буває таких облич", - Волошина про тих, хто зібрався на Софійській площі

Псевдопатриоти бідкаються з приводу бюджетників, яких завезли на Софієвсьську площу імітувати народну підтримку Об‘єднавчого собору. Мовляв, від‘єднання церкви від Москви – то безумовно гуд, але ж не можна починати велику справу з брехні.

Про це на своїй сторінці у Facebook журналіст Лариса Волошина, передають Патріоти України.

"Подивилася пряму трансляцію з площі. Людей багато. Монахи, св‘ященники, чоловіки, вбрані в стрілецький одяг, жінки літні з очами світлими та зацікавленими. Так кого тут завезли? У людей, яких примушують стояти на морозі, не буває таких облич.

Тож виходить, що Московія та її вірні провокатори намагаються знецінити ту підтримку, яку українці надають ідеї створення власної церкви. Це не Україна починає з брехні. На боці України як раз правда, історія та воля народу. Це Московська імперія брехнею закінчує. Не вірте провокаторам.

Сьогодні ми є учасниками історичної події. Разом з нами зараз моляться всі покоління українських державників та борців за незалежність.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...