Оце так: У "ЛНР" викрили "козака"-педофіла, який займається "патріотичним вихованням" (фото)

В окупованому Луганську, у відділі у справах неповнолітніх "народної міліції" виявили педофіла, який також є "атаманом казаків ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на паблік "Свердловск - ты должен это знать".

Повідомляється, що батьки дітей, що стоять на обліку в "міліції", скаржаться на сексуальні домагання з боку "інспектора з особливо важливих справ" відділу "поліції" у справах неповнолітніх - Олексія Селіванова, який за сумісництвом "атаман "Вірного козацтва", і відповідає за сферу військово патріотичного виховання.

"Заходи подібного характеру проводяться за безпосередньої участі Селіванова і представників його "казацтва". Причому, дії ці повторюються не в перший раз, а адекватна реакція з боку керівництва "поліції" і місцевої "влади" чомусь геть відсутня. Всі звернення до глави "поліції ЛНР" Корнета, за безліччю підписів батьків не дають ніяких реальних дій і результатів", -йдеться у повідомленні.

Повідомляють, що батьки просили встановити веб-камери в коридорах, щоб можна було запобігти домагянням, або хоча б забезпечити постійне чергування серед вище зазначених дітей, щоб захистити їх від докучань педофіла.

"Усунулися від цього пікантного питання все, хто повинен був це перевірити... Всі вдають, що проблеми немає або вона вирішиться якось "сама собою", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що нині в батьків єдина надія - звернутися через ЗМІ до головного управління "МГБ ЛНР".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...