У Лос-Анджелесі відбулася 59-а церемонія вручення премії "Греммі" (фото)

Співачка Адель отримала 5 статуеток, а вагітна Бейонсе - 2 золотих грамофона.

Адель. Фото: REUTERS.

У Лос-Анджелесі пройшла передювілейна 59-та церемонія "Греммі", яка принесла, наприклад, британській співачці Адель 5 статуеток, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, альбом співачки "25" став найкращим. Також вона перемогла в номінаціях "Краще сольне виконання" з композицією "Hello", "Запис року", "Кращий поп-вокальний альбом" і "Краща пісня".

Під час церемонії Адель також виконала пісню в пам'ять про співака Джорджа Майкла.

Крім того, двох статуеток "Греммі" також удостоїлася в співачка Бейосе. Зокрема, співачка перемогла в номінації "Краще музичне відео" за композицію "Formation" і "кращий urban contemporary альбом", яким визнано альбом співачки "Lemonade".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...