У Львові Монумент Слави радянським воїнам показово понівечили молотками (фотофакти)

Напис "Переможцям над нацизмом" з Монумента Слави у Львові збили представники правих організацій.

Інцидент ставcя приблизно о 14:00 на вулиці Стрийській у Львові, де розташований так званий Монумент Слави. Як інформує Zaxid.net, озброївшись молотками молодики розбили плити та напис "Переможцям над нацизмом", повідомляють Патріоти України.

Замість відбитого напису на Монументі білою фарбою написали "Пам'ятник окупантам".

Радикали понівечили Монумент Слави у Львові

За словами активістів, таким чином вони хочуть донести до місцевої влади, що у рамках декомунізації радянський пам’ятник у Львові слід взагалі знести.

До слова, в Інституті національної пам’яті України зазначають, що "Монумент Слави" у Львові є пам’ятником, присвяченим опору та вигнанню нацистських окупантів з України, а тому, відповідно до закону про декомунізацію, "не є символікою комуністичного тоталітарного режиму та не підлягає обов’язковому демонтажу".
Опублікував: Evora

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...