У Львові прогримів вибух у кафе, є постраждалі

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

У Львові пролунав вибух у закладі громадського харчування, в результаті чого була травмована 17-річна дівчина, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 10 травня на вулиці Зерновий, близько 5:35 ранку. Попередньо встановлено, що причиною вибуху міг стати витік побутового газу, повідомили в ГУ Нацполіціі у Львівській області.

На місці події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілої - нею виявилася 17-річна львів'янка, яка перебувала в закладі. Лікарі діагностували у неї струс головного мозку і опік обличчя.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...