У Львові прогримів вибух у кафе, є постраждалі

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

У Львові пролунав вибух у закладі громадського харчування, в результаті чого була травмована 17-річна дівчина, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 10 травня на вулиці Зерновий, близько 5:35 ранку. Попередньо встановлено, що причиною вибуху міг стати витік побутового газу, повідомили в ГУ Нацполіціі у Львівській області.

На місці події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілої - нею виявилася 17-річна львів'янка, яка перебувала в закладі. Лікарі діагностували у неї струс головного мозку і опік обличчя.

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...