У Маріуполі рвонула граната, є загиблі

Череда схожих між собою НП прокотилася Україною. Знову вибух у помешканні, знову від гранати


 УСІ ФОТО - 0629.COM.UAУвечері в суботу, 5 січня, у житловій квартирі Маріуполя пролунав вибух. У поліції заявили, що кількість жертв встановлюється. За попередніми, неофіційними даними загинули дві людини, зазначають Патріоти України.

"Виклик до поліції надійшов о 21:20. На місці працює слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясовують походження вибуху. Кількість жертв уточнюється", - повідомили у поліції Донецької області.

За даними сайту 0629, вибухнула граната - вибух стався у Центральному районі на проспекті Будівельників на 3-му поверсі будинку.

"За попередньою інформацією, загинули 2 людини. На місці працюють вибухотехніки, поліція і військові. Прибули 3-4 карети медиків.

Очевидці говорять, що вибух було чути в інших мікрорайонах міста. Один із постраждалих перед смертю з вікна кликав на допомогу", - пише видання.


"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...