У машині зниклого водія Тараса Познякова виявили сліди крові і кулю, - ЗМІ

На автомобілі були прикріплені інші номерні знаки, а в салоні "Ауді" - знайдені сліди застосування вогнепальної зброї.

У машині водія BlaBlaCar виявили сліди крові і кулю - ЗМІ. Фото: kp.ua.

У салоні автомобіля "Ауді", що належить зниклому 4 квітня водієві Blablacar Тарасу Познякову, знайденому в селі Новосілки Києво-Святошинського району в боксі гаражно-будівельного кооперативу, виявлені сліди крові і куля. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, за наявною інформацією, на автомобілі були прикріплені інші номерні знаки, а в салоні "Ауді" - знайдені сліди застосування вогнепальної зброї.

"Номери на машині були інші, але рідні лежали в багажнику. Також виявили берци в глині, салон в крові, скло простріляне. Куля перебувала в салоні", - пишуть в соцмережах громадські активісти.

Відзначається, що авто після складання всіх протоколів і огляду експертів відвезли на евакуаторі, гараж закрили, проте не опечатали.

У свою чергу, голова гаражного кооперативу, в якому знайшли машину, коментувати що-небудь відмовився.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, Тарас Позняков 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar. Останній раз зниклого хлопця бачили в селі Бобриця на заправці разом з попутниками, після цього зв'язок з ним пропав. Поліція оголосила хлопця в розшук. 12 квітня з'явилася інформація, що автомобіль Познякова був знайдений в селі під Києвом, пізніше поліція підтвердила це.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...