У масовій ДТП у Києві загинула мати знаної співачки (фотофакти)

В смертельній ДТП біля цирку в Києві в четвер, 31 січня, загинула мати відомої співачки Ірини Ебралідзе, Людмила. Про це сама співачка повідомила в Facebook, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, що аварія сталася ввечері. Так, аварія трапилася після того, як водій Audi зіткнувся з Volkswagen і виїхавши на проїжджу частину площі Перемоги, врізався в Mazda.

Від зіткнення ці авто відкинуло на Toyota, Daewoo і Skoda. В результаті аварії медики госпіталізували трьох людей. Незабаром стало відомо про одну жертву і двох постраждалих.

Крім Людмили Ералідзе в лікарню потрапили водій Audi з переломом ноги і водій Skoda із закритою черепно-мозковою травмою та закритою травмою грудної клітини.

Ірина Ебралідзе є бек-вокалісткою таких популярних виконавців, як Ані Лорак, Melovin і Lavika.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...