"У Медведчука грошей на голосування вистачить": Оксана Марченко зробила нову заяву щодо участі в "Танцях з зірками"

В оголошених результатах глядацького голосування прихильники шоу запідозрили обман, тому звернулись до організаторів.

Оксана Марченко. Фото: ТСН.

Новий сезон шоу "Танці з зірками 2018" ще до першого прямого ефіру викликав чималий скандал: у проект запросили куму Володимира Путіна та дружину одіозного Віктора Медведчука – Оксану Марченко. З того часу пристрасті щодо її участі в шоу не вщухають. У мережі підозрюють, що організатори "Танці з зірками 2018" з якоїсь причини роблять все заради того, аби Оксана Марченко дійшла до фіналу проекту, передають Патріоти України.

Такі гучні заяви люди написали одразу після того, як паркет покинули Маша Єфросиніна та Аніта Луценко. В оголошених результатах глядацького голосування прихильники шоу запідозрили обман, тому звернулись до організаторів, щоб ті в цифрах показали, як визначають пару, що повинна покинути проект.

На шквал критики вперше відреагувала Оксана Марченко. Вона у ролику зізналась, що буде до тих пір, поки глядачі цього хочуть. Тепер же скандальна телеведуча зробила новий допис у мережі.

"Друзі, ми продовжуємо танцювати! Я вдячна за строкатість ваших думок. Головне – не обманюйте один одного в коментарях, адже ще Конфуцій вважав, що тому, хто сильно тебе ображає – ще гірше. Даруйте один одному позитив і добро... Цього і бажаю всім без винятку", – написала Оксана Марченко.

Окрім цього, телеведуча вирішила не реагувати на всі заяви хейтерів, додавши, що рада бачити стільки коментарів та різних думок. "Я рада, що тут багато різних думок, побажань, пропозицій, в тому числі, і конструктивних. Мені це допомагає рухатися вперед. Пам'ятаймо, що "Танці з зірками" – це, в першу чергу, шоу, а не танцювальний конкурс, тому ми готуємо новий танець і нову історію для вас", – додала Оксана Марченко.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...