"У мене сьогодні величезне свято": Відома українська співачка похвалилася новим членом сім'ї (відео)

Руслана Лижичко стала хрещеною матір'ю для маленької Катрусі.

Руслана з маленькою похресницею. Фото:скрін відео

Відома українська співачка Руслана Лижичко розповіла, що 24 грудня стала хрещеною мамою. Про це зірка повідомила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Вона підкреслила, що стати хрещеною її попросив найближчий друг.

"У мене сьогодні величезне свято. Біля мене спить маленька Катруся. Зараз я буду її хрещеною мамою, і ми заходимо в храм і починаємо цей фантастичний і неймовірний обряд. Я сьогодні буду частиною сім'ї Грицаків. Павло Грицак - мій найближчий друг", - розповіла Руслана.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...