“У меня из берцовой кости удаляли осколки… Полностью тело парализовано. Помню, что просто умер, и все”, - боєць АТО, врятований дивом (відео)

Один з осколків пробив шолом Олексія і пошкодив йому мозок.

Скріншот

Український військовослужбовець Олексій Забава 16 серпня 2016 року підірвався на міні в місті Мар'їнка Донецької області. За словами лікарів, йому дивом вдалося вижити, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що боєць не в змозі самостійно пересуватися і насилу розмовляє. Також він пережив клінічну смерть. Після поранення чоловік прийшов до тями лише через три доби, в дніпровській лікарні, звідки пізніше був направлений у військово-медичний центр в Києві.

З тих пір військовому щотижня роблять по кілька операцій. Нещодавно він пережив сьому. "У мене з гомілкової кістки видаляли осколки ... Повністю тіло паралізоване. Пам'ятаю, що просто помер, і все ", - розповідає боєць.

Повідомляється, що один з осколків пробив шолом Олексія і пошкодив йому мозок. Також осколки потрапили в груди, живіт і ноги. "Розкривали грудну клітку, тому що в легенях був двосторонній пневмоторакс. Видалили селезінку, частину товстого кишечника з стравоходом трохи ... ", - сказав він. Також один з осколків залишиться в тілі військового, так як він потрапив близько до серця.

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...