У мережі підняли на сміх подарунок Путіна для курської школярки

Російський президент дарує цуценят лабрадора російським школярам вже не вперше.

Щеня лабрадора. Ілюстрація:gursesintour.com

Користувачі соціальних мереж вдосталь пожартували над новиною про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін подарував на Новий рік дівчинці з Курська цуценя лабрадора. Про це пише Преса України, повідомляють Патріоти України.

Дехто пише, що російський президент подарував дитині породисту тварину, оскільки мати дівчинки не могла собі цього дозволити через малу заробітну плату бюджетника.

«Можна на шаурму пустити», «Або годувати, або з'їсти! Гадаю вчителька обере другий варіант!», «Годувати ще не найстрашніше, ви б рахунки у ветеринарних лікарнях бачили. А шанси вижити породистому псові без щеплень практично нульові», «Путін зробив такий дорогий подарунок не доплативши мамі дівчинки більшу частину зарплати», «Путін щороку на Новий рік дарує бідним сім'ям собак-нахлібників», - коментують подарунок президента Російської Федерації у Мережі.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...