У мережі підняли на сміх ремонт доріг в Криму віником: Аксьонов в люті (відео)

Глава окупованого Криму викликав на килим міністра транспорту і пригрозив йому звільненням.

Сергій Аксьонов. Фото: patriot-news.info

У Сімферополі дороги ремонтують за допомогою віника, в сльоту. Відео про це потрапило мережу. Через це розгніваний окупаційний глава Криму Сергій Аксьонов викликав "на килим" кримського міністра транспорту, повідомляють Патріоти України.

Так, в окупованому Сімферополі місцева "влада" розпорядилися почати ямковий ремонт доріг. І відповідні служби приступили до виконання завдання, незважаючи на дощ, сльоту і калюжі. Проїжджаючи по вулиці Севастопольській, містянин зняв на відео процес ремонту.

Камера зафіксувала, як співробітник ремонтної бригади буквально вимітає калюжу мітлою, щоб звільнити яму від води. Після туди кладуть асфальтобетонну суміш. "Ось так у нас в Сімферополі латають асфальт. У калюжі пісочку підсипали, смолою насипали ... ", - іронічно відзначає автор відео.

Він запитує у робітника, чи вистачить такого "ремонту" хоча б до весни, на що той впевнено заявляє, що і до літа вистачить.

Стан доріг в цілому на півострові, на який неодноразово скаржилися кримчани, нарешті обурив і окупаційного главу Криму Сергія Аксьонова. Він викликав до себе на килим окупаційного міністра транспорту Анатолія Волкова.

"На жаль, ремонт, який відбувався в 2016 році, не піддається ніякому опису. Всі відповідні висновки зроблені, від посад відсторонені відповідальні. Проте, людей хвилює якість ремонту, яку необхідно забезпечити. Ми вже говорили про неефективність ямкового ремонту, однак, з огляду на обсяг лиха, іншого виходу на даному етапі у нас немає. При цьому в нинішньому році всі роботи повинні бути закінчені вже до 1 жовтня, а не вестися в осінньо-зимовий період", - висловився Аксьонов.

Він доручив Волкову особисто проконтролювати ремонт та обслуговування доріг, якими займалися працівники ГУП РК "Кримавтодор". Саме підприємство збираються перевіряти правоохоронні органи, оскільки освоєння ними виділених з бюджету 1,9 млрд. рублів на дороги визнано незадовільним.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...