У мережі показали фото вбитої на Яворівському полігоні жінки-медика

Як відомо, злочинець виніс тіло медика з намету і викинув у вигрібну яму.

Убита жінка-фельдшер на Яворівському полігоні. Фото:Facebook

У мережі з'явилася фотографія жінки-військового медика, яка була вбита військовослужбовцем на Яворівському полігоні у Львівській області. світлину опублікувала у своєму Facebook прес-офіцер Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Lyudmila Kalinina, передають Патріоти України.

"1986 год рождения. Фельдшер. Смотрите горькие пьяницы! Убита вашим собутыльником! Армия. Воин. Водка несовместимы!!! Царство небесное коллега, сестра, военнослужащая..." - підписала вона фото.

Як повідомлялося раніше, вночі 18 квітня на території наметового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки 26-річний військовослужбовець скоїв напад на 31-річну жінку-фельдшера. Злочинець виніс тіло медика з намету і викинув у вигрібну яму.

На тілі жінки було виявлено декілька проникаючих поранень в область грудної клітини та шиї. За попередніми даними, причиною вбивства стали ревнощі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...