У мережі розповіли, що могло підштовхнути злочинців до вбивства Ноздровської

Правозахисниці неодноразово погрожували.

Ірина Ноздровська. Фото: ЗМІ

Правоохоронці не реагували на погрози, які надходили на адресу вбитої під Києвом правозахисниці Ірини Ноздровської. Таку думку висловив "Апострофу" журналіст Володимир Тимофійчук, повідомляють Патріоти України.

"Були відкриті справи на етапі досудового слідства, але вони вплинули тільки на рішення судді, яка вибрала більш жорсткий запобіжний захід для Россошанського. Він (Россошанський - ред.) нібито кидав петарди у двір, побив дочку Ірини, вона лежала зі струсом мозку в лікарні", - сказав Тимофійчук.

У свою чергу, спікер поліції Київської області Микола Жукович заявив "Апострофу" наступне: "Офіційних заяв в поліцію Київської області з цього питання не надходило".

Таким чином, якщо розглядати версію з причетністю Россошанського до загибелі Ноздровської як найочевиднішу, то варто відзначити, що оточення засудженого не могло не розуміти, що в разі вбивства правозахисниці насамперед увагу правоохоронців буде звернено саме на них.

Однак якщо Ноздровська володіла раніше невідомою інформацією щодо Россошанського, то злочинці могли піти ва-банк. Більш того, якщо вбивці були впевнені в лояльності до них правоохоронців, це також могло стати каталізатором злочину.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...