У мережі сміються: Байкер, Царьов та ватажки бойовиків стали учасниками "Економічного форуму РФ"

Коментатори назвали цей форум "зібранням сімейства Шарікових".

Економічний форум РФ, виступає "Хірург". Фото: соцмережі

У соціальних мережах жартують з приводу учасників Гайдарівського економічного форуму, який проходить 12-14 січня в Москві. Про це повідомляють Патріоти України.

На сайті форуму зазначається, що в ньому беруть участь економісти світового рівня, нобелівські лауреати, найкращі викладачі унівеситетів світу, російські політики і керівництво РФ. У мережі звернули увагу, що одним з гостей форуму є російський байкер, лідер путінського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов на прізвисько Хірург.

Також були помічені ватажки бойовиків самопроголошеної "ДНР", екс-нардеп Верховної ради Олег Царьов і колишній "народний губернатор" Донецька Павло Губарєв.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...