У Москві спалахнула потужна пожежа на нафтопереробному заводі (відео)

На південному сході Москви (Росія) в середу, 6 лютого, загорівся нафтопереробний завод (НПЗ) у районі Капотня. Про це йдеться в Telegram-каналі "Раньше всех. Ну почти", повідомляють Патріоти України.

Очевидці повідомляють про величезний стовп вогню на НПЗ. При цьому, як уточнює ТАСС, у столичному управлінні МНС інформацію не підтвердили, заявивши, що мова йде про "технологічний процес на виробництві".

"На НПЗ у Капотні відбувається технологічний процес, через що можна помітити факел. Жодної пожежі там немає", – запевнили рятувальники. Свідки ж опублікували в мережі відео, стверджуючи, що вогонь не схожий на передбачену частину виробництва.

При цьому, в коментарях повідомили, що висота полум'я станом на 18:00 за місцевим часом досягала 12 метрів.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...