У Москві затримали відповідального за будівництво резиденції Путіна

Вартість робіт на будівництві офіційної резиденції президента РФ в Ново-Огарьово перевищує 5,5 млрд рублів.

У Москві затримали керівника на будівництві резиденції Путіна. Ілюстрація:Runews24

У Москві 21 березня правоохоронці затримали керівника ФГУП "Атекс" при ФСО Андрія Камінова в зв'язку з розкраданням при будівництві резиденції Володимира Путіна в Ново-Огарьово. Як пише Фонтанка, мова йде про розкрадання грошей при будівництві "Об'єкту №53", передають Патріоти України.

За даними видання, цей комплекс - двоповерховий Будинок прийомів, зі спортзалом, готелем та іншими спорудами. Будова - офіційна резиденція Володимира Путіна в Ново-Огарьово. За інформацією ЗМІ, вартість робіт перевищує 5,5 млрд рублів.

Також наголошується, що СК і ФСБ проводять обшуки в Москві і Санкт-Петербурзі - у Камінова і петербурзьких субпідрядників ФГУП "Атекс".

Справа стосовно Камінова і декількох петербурзьких субпідрядників заведена за статтею "Шахрайство в особливо великому розмірі".

"Атекс" займається будівництвом об'єктів федерального значення, а також займається роботою з документами, йдеться на сайті підприємства. Після 2011 року "Атекс" був найбільшим підрядником ФСТ на Кавказі.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...