У минулому житті він був ягням: У Новій Зеландії кіт став ватажком стада баранів (відео)

Рудий кіт Стів і його "стадо" тепер знаменитості - відео, де він грає з ягнятами, за два дні набрало більше 195 тисяч переглядів.

Стів подружився з парнокопитними, коли йому було вісім місяців. Фото: Інстаграм.

Рудий кіт Стів подружився зі стадом ягнят, які живуть на одній з новозеландських ферм. Чотириногий вихованець не просто став для молодих овець своїм, вони визнали Стіва головним ватажком стада. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео, на якому кіт грається з ягнятами, за два дні набрало більше 195 тисяч переглядів в Facebook.

Відзначається, що Стів подружився з ягнятами, коли йому було вісім місяців. Господарі стада занесли малюків в будинок, щоб вони не замерзли. Всередині на них чекав кіт, який швидко знайшов з ягнятами спільну мову.

На даний момент Стів і його "стадо" є місцевими знаменитостями.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...